Sokah sluit wederom KAVVV-seizoen af met dubbel bekergoud

Net zoals vorig jaar is Sokah er in geslaagd 2 van de 4 reeksen winnend af te sluiten in de KAVVV & Fedes bekercompetitie.

In de E-reeks moesten Ali en Stefan zich meten met Stabelino (Patric Lambinon en Ludo Jacobs). Niet zo eenvoudig als je weet dat dit duo onderleiding van Patrice al andere sterke Sokah-teams had geëlimineerd. Patrice bewees zijn kwaliteiten waardoor de dubbel de bepalendefactor werd. Gelukkig konden onze jongens deze binnen halen. Ludo was voor Ali niet een probleem, Stefan had wel een belle nodig om de overwinning met 3-2 veilig te stellen.

Ons tweede team dat de finales haalde, bestond uit Tim en Manuel in de F-reeks. Voor hun de gelegenheid om te bewijzen dat ze dit seizoen stappen voorwaarts hadden gezet.
De tegenstanders waren de ervaren jongens van De Lijn 56/1 ( Koen Berden en Leo Plaetinck ). In het begin van het seizoen was dit nog een onmogelijke klus. Koen en Leo beseften echter dat het dit keer niet zo evident zou zijn om de Sokah-vrienden opzij te zetten. En Tim liet dat duidelijk merken door de eerste wedstrijd overduidelijk met 3-0 te winnen. De toon was meteen gezet om de 3-2 winst te rechtvaardigen. Alles bij elkaar genomen een mooie seizoenafsluiter voor onze club.

Bron: Roby Cusseneers

X

Right Click

No right click