Mooi werk van Sokah's ploegen in landelijke en nationale

De competitie 23-24 zit erop, toch voor de ploegen die geen eindronde moeten spelen. En dat hoeft geen enkel team van Sokah te doen, zeker niet de ploegen die dit seizoen uitkwamen in eerste en derde nationale én in landelijke.
Sokah A sloot de competitie in eerste nationale af met een 1-15-zege in Braine l' Alleud en met de landstitel op zak. Dank zij Angelo Di Pietro werd dat passend gevierd, met bloemen én champagne voor Daria Mytiukova, Jasper Merckx, Zhang en Noah Di Pietro (foto). Dank!
Sokah B ging op de laatste speeldag in datzelfde Braine l' Alleud onderuit, maar finishte toch mooi op een vierde plaats. En Sokah C deed in landelijke even goed. Een vierde plaats, zonder meer een knappe prestatie van het team, met Lennard Rodenburg en het jonge geweld Cedric en Mathis Flebus, Ruben De Vleeschouwer en Ryan D'hertefelt.
Uitkijken is het nu alleen nog voor de slotfase van de Beker van België (op 3 mei is er de halve finale Sokah-Castellinoise) én van de competitie in Superdivisie (op 5 mei is er Sokah-Virton en op 19 mei Sokah-Diest).

 Sokah_A_Kampioen

X

Right Click

No right click