KAVVV Tafeltennis viert jubileumfeest in Sokah

Op de warmste 8 september ooit vierde de afdeling Tafeltennis van het KAVVV zijn 70ste verjaardag én het 75-jarige bestaan van de federatie zelf! Sokah zette zijn deuren open voor een enorm geslaagd feesttornooi waaraan meer dan honderd spelers deelnamen.  Ook foto’s, beeldmateriaal en tijdschriften uit de oude doos konden worden bekeken.

Samen met een hapje en een drankje was alles aanwezig om te strijden voor een unieke oorkonde.

Vanaf de kwartfinales was het spanning troef. 
BNP Paribas Fortis (Loos-Van Heurck-Dussart) had geen moeite met De Lijn (Hanlon-Petroiesc-De Beer S.). Whiffs (D’Hertefelt-Van Beemen-Van Landeghem) kon Mortsel (Timmermans-Dams- an Renterghem) net de baas, maar moest in de halve finale onderdoen voor de ploeg van de bank.

Aan de andere kant van de tabel was Hemix (Van Hoofstat-Hadermann-Willems) duidelijk sterker dan Aartselaar (Serrien-Van Eester-De Laet). Sint-Lenaerts (Paius-Costel-Troubleyn) kon nipt een bankiersonderonsje vermijden en KBC (De Henau-Van Den Bogaerd-De Batselier) huiswaarts sturen, maar tegen Hemix hadden ze geen verhaal. 
In de finale waren Van Hoofstat, Hadermann en Willems net iets sterker dan Dussart, Van Heurck en Loos. Mooie winnaars van een mooi en zeer gesmaakt initiatief.

image001 4

X

Right Click

No right click