Overzicht speelweek 4 in provinciale

Met 8 op 9 een uitstekende week voor Sokah. Jammer dat de D-ploeg door een misverstand maar met drie was en onderuit ging. Michel won drie partijen en Erwin één. Marc speelde twee vijfsetters maar moest telkens de overwinning laten aan Hove.

De C-, E- en F-ploeg hadden het niet makkelijk. De C-ploeg kwam 7/5 achter, maar Luc Colpaert - die voor de eerste keer speelde - en Jonas wonnen hun partij, en met Rushil (3) en Philippe Mans (4) werd de zge nog binnengesleept: 7/9.
De E-ploeg stond ook 7/7 gelijk, maar in de laatste rechte lijn wonnen Marc (2) en Tony (3). Eric (2) heeft blijkbaar zijn betere vorm te pakken en Hubert (2) verloor zijn laatste wedstrijd met 11/13 in de beslissende set.
De F-ploeg stond 8/5 voor maar toch werd het nog spannend en kon Ingrid (3 )de 9 op het scorebord zetten. Mert verloor nipt in een vijfde set, anders had hij er ook 3 gewonnen. Willy en Roby haalden 50 %.
Nog enkele mooiere uitslagen:
De G-ploeg haalde het met 10/6 met Tom in de hoofdrol (4). Joeri, Jean en Kenny waren elk goed voor twee stuks, maar dat konden er ook drie geweest zijn want Jean en Kenny verloren nipt in een 5-setter.
De H-ploeg haalde het met 13/3. Frank won vier partijen en Jos, Rudi en Jo elk drie. 
Als u denkt dat het niet beter kan. De I-ploeg won met 14/2. Tim en Alexander wonnen hun vier matchen. John en Manuel waren goed ieder drie punten. 

Bij de jeugd waren twee ploegen actief, de B-ploeg had een weekje vrij. Beide ploegen haalden het met 7/3. Ze wonnen allebei de dubbel, wat in sommige wedstrijden van groot belang kan zijn. Ryan won zijn drie matchen, Kathe (2) en Ruben (1) blijft ook elke week zijn match winnen.
Jeugd C won met 7/3 uit op Retie. Hier verdeelden Thomas, Yaro en William de punten: ieder twee. De eerste man bleek voor iedereen te sterk, maar alles bij elkaar een zeer goede ploegprestatie. Ze komen zo op één puntje van de 2de .

X

Right Click

No right click