Meteen zes wedstrijden op rij voor Sokah

Vice-kampioen TTC Sokah Hoboken staat voor een bijzonder drukke competitiestart. Tussen zondag 8 en zondag 15 september speelt de club uit Hoboken liefst zes wedstrijden.
Op zondag 8 september is Sokah eregast op de spelersdag van TTV Hilversum, een nieuwkomer op het hoogste Nederlandse niveau. Op woensdag 11 september (20 uur) volgt dan een eerste thuismatch in de Belgische Superdivisie en komt het Luikse Tiège op bezoek naar Hoboken. En twee dagen later, op vrijdag 13 september, vertrekt een delegatie naar het Kroatische Dubrovnik om er tijdens het weekend liefst vier duels af te werken in de tweede ronde van de vernieuwde Europa Cup.
In Dubrovnik geeft Sokah het Portugese Toledos, het Oekraïense Sumy, het Turkse Sarkuysan Kulubu en thuisclub Dubrovnik partij. Twee van die vijf ploegen kwalificeren zich voor de derde ronde.
Sokah, dat Laurens Devos zag vertrekken naar de Duitse Bundesliga (Devos blijft wél lid van Sokah), mist tijdens de eerste weken van het nieuwe seizoen Jérémy Petiot om privéredenen, maar in zijn plaats speelt dan een andere Fransman, Paul Lavergne. Rajko Gommers en de almaar sterker wordende Olav Kosolosky (17), die deze maand nog het tornooi van Wenduine won, vervolledigen Sokah's team.
En terwijl Sokah's eerste ploeg in Kroatië aan de slag is, organiseert de club in eigen huis in de Albert Einsteinlaan in Hoboken op zondag 8 september een opendeurnamiddag voor jong en oud. Terzelfder tijd is er dan een oefentornooi met jeugdspelers van Sokah, AFP Antwerpen en Nodo Ekeren, de drie clubs die deel uitmaken van TT Antwerpen TT.

X

Right Click

No right click